Logo

Streličarski Savez Srbije

Novosti

NOVO na Portalu SSS

07.06.2021 00:12:57

 • Pozivi strancima na naše turnire.
  Kad se organizator turnira uloguje na portal, videće link koji će poslati stranim klubovima sa kojima ima kontakte, sa obaveštenjem da se predstavnik tog kluba obrati na sssrbije1@gmail.com, kako bi dobio korisničko ime i lozinku. Nakon dobijenih pristupnih podataka, predstavnik stranog kluba će moći prijaviti svoje takmičare na taj turnir, kroz pripremljenu formu na engleskom jeziku. Organizator će moći da vidi sve prijavljene strane takmičare (kao i svi ostali) i da ih unese u Ianseo, zajedno sa našim takmičarima (za početak korišćenja ove opcije, organizator može da prosledi dobijen mail prijave stranih takmičara na gore navedeni, pa će neko od administratora sajta (ako stigne), uneti podatke kako bi se olakšao posao unosa u Ianseo).
 • Pomeranje datuma za zaključavanje prijave na turnire.
  Organizator turnira ima mogućnost da pomeri datum zaključavanja prijave na svoj turnir, samo treba da zahtev pošalje na sssrbije1@gmail.com. Ovim se želi dati više vremena organizatoru da što bolje pripremi turnir.
 • Pregled takmičara po klubovima na turnirima.
  Nakon obavljenog bodovanja za turnir, ako ostanete na rangiranju "Takmičara", ispod imate padajući meni za izbor kluba i kada odaberete klub, dobićete spisak svih takmičara odabranog kluba, rangiranih i bodovanih na tom turniru.
 • Kalendar za tekuću sezonu.
  Postavljen je u glavnom meniju, pod "Turniri".

 

 • Unos Akreditovanog Predstavnika Kluba (APK)!!
  Kada se Admin kluba uloguje na Portal kako bi prijavio takmičare za turnir, pored dugmeta "Prijava takmičara", videće i tekst "Akreditovani predstavnik kluba". Odabirom tog dugmeta, pojaviće mu se opcija da izabere APK svog kluba, koji će pratiti takmičere na turniru za koji su prijavljeni. Kao i kod prijave takmičara, tako i ovde će do dana zaključavanja prijave, moći da briše i dodaje svoje APK. Ako je neko takmičar i APK, a takmiči se na tom turniru, ne prijavljujete ga kao APK jer je on svakako na terenu. Organizator turnira, kad prođe vreme za prijave, moći će da dobije spisak svih prijavljenih APK u .pdf formatu, klikom na dugme "Štampa APK", koje se nalazi pored dugmeta "Pošalji dokument".